-
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
2
Snijd de aubergine in plakjes en bestrijk rondom met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de plakken aubergine aan beide kanten.
-
3
Rol het pizzadeeg dun uit en leg het op de bakplaat. Meng de gezeefde tomaten
met de knoflook en
oregano en bestrijk de bodem ermee.
-
4
Verdeel de plakken aubergine over de pizza, verbrokkel er de geitenkaas boven en bak de pizza in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar.
-
5
Neem uit de oven en verdeel wat rucola erover. Besprenkel met balsamicoazijn en olijfolie en serveer direct.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.