4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Plaattaart met knolselderij en witte kaas

Plaattaart met knolselderij en witte kaas

ingrediënten


15 min
4 personen
85 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

200 gram witte kaas

dit product is niet beschikbaar

knolselderij

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

200 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg met het bakpapier uit en leg op de bakplaat. Pers de knofl ook en meng met de crème fraîche. Verdeel de knofl ook room over het deeg.
  • 2 Snijd de ui in halve ringen. Schil en snijd de knolselderij in blokjes van 1 cm. Verdeel de ui en knolselderij over de knofl ookroom.
  • 3 Snijd de witte kaas in kleine blokjes en verdeel over de taart. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Bak de plaattaart in de oven in 25 min. lichtbruin en gaar. Haal uit de oven en bestrooi met rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 26 gram
koolhydraten 32 gram
eiwit 13 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst