4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pompoen-quesadilla

Pompoen-quesadilla

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje peterselie

dit product is niet beschikbaar

100 gram zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

8 plakken jongbelegen kaas

dit product is niet beschikbaar

4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

4 uien

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pompoenblokjes circa 5 minuten. Verhit intussen 4 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui op middelhoge stand goudbruin. Voeg de pompoen en specerijen toe en bak circa 5 minuten mee.
  • 2 Leg op de helft van elke tortillawrap een plak kaas, schep hierop het pompoenmengsel, verdeel de zongedroogde tomaat erover en dek af met weer een plakje kaas.
  • 3 Vouw de tortilla’s dubbel en bak ze in de rest van de olijfolie aan beide kanten goudbruin, tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met de peterselie.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 685 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 48 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté