4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Pompoencurry met boerenkool

Pompoencurry met boerenkool

ingrediënten


35 min
4 personen
75 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

1 handje koriander

dit product is niet beschikbaar

200 gram boerenkool

dit product is niet beschikbaar

300 gram zilvervliesrijst

dit product is niet beschikbaar

750 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels Thaise rode currypasta

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de ui met de currypasta glazig. Voeg de kokosmelk, 200 ml water en de pompoenblokjes toe en laat circa 20 minuten stoven op een lage stand. Kook intussen de rijst.
  • 2 Voeg de boerenkool toe aan de curry en kook nog circa 5 minuten mee. Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten en serveer met de rijst.

bereidingstip

Vervang de zilvervliesrijst door witte rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté