- 1 Verhit de olie in een hapjes- of stoofpan en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de knoflook en currypasta toe en fruit al roerend nog 1 minuut.
- 2 Voeg de zoete aardappel, bloemkool, pompoen en bouillon toe, roer door en breng op middelhoge stand aan de kook. Zet de warmtebron laag en laat afgedekt 10-15 minuten stoven. Voeg de bloemkool eventueel 5 minuten later toe voor meer bite.
- 3 Meng intussen de ingrediënten voor de yoghurtsaus en breng op smaak met zout.
- 4 Schep de garnalen door de curry en laat 5-10 minuten garen zonder deksel op de pan.
- 5 Rooster het naanbrood in de broodrooster of oven en snijd in punten.
- 6 Serveer de curry in kommen en bestrooi met wat koriander. Serveer met het naanbrood en de yoghurtsaus.
bereidingstip
Deze curry smaakt ook heerlijk met witte rijst.