gemiddeld
30 min.
tussendoortje
recepten Pompoenkoekjes

Pompoenkoekjes

ingrediënten


30 min
300 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sinaasappelrasp
50 gram lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eidooiers

dit product is niet beschikbaar

300 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Kook de pompoenblokjes gaar en laat uitlekken. Pureer en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Klop de eidooiers, een snufje zout, kaneelpoeder, basterdsuiker, sinaasappelrasp en zelfrijzend bakmeel erdoor.
  • 3 Schep kleine bergjes van het beslag met tussenruimte op de bakplaat.
  • 4 Bak de koekjes in de oven in 20-30 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen en stevig worden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier