4 personen
eenvoudig
30 min.
bijgerecht
home recepten Pompoenrosti met ui en kaneel

Pompoenrosti met ui en kaneel

ingrediënten


30 min
4 personen
mespunt kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

nootmuskaatpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

600 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels van het bakproduct en fruit hierin de uien circa 5 minuten op een lage stand.
  • 2 Rasp de pompoen grof. Klop de eieren goed los, voeg de bloem, wat zout, versgemalen peper en de specerijen toe en schep de uien en geraspte pompoen erdoor.
  • 3 Verhit de rest van het bakproduct in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep het mengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en bak met het deksel op de pan circa 5 minuten op een lage stand.
  • 4 Draai de rösti om met behulp van een plat bord en laat weer in de pan glijden. Bak nog circa 5 minuten.
  • 5 Lekker met gehaktballen en een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 175 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 7 gram