4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pompoenstamppot met spinazie en krokante geitenkaas

Pompoenstamppot met spinazie en krokante geitenkaas

ingrediënten


30 min
4 personen
150 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

150 gram paneermeel

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

50 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

4 plakken zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

750 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

500 gram kruimige aardappels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels en pompoen in circa 20 minuten gaar in water met zout. Giet af, laat goed uitlekken en stamp fijn met de melk en mosterd.
  • 2 Paneer intussen de geitenkaas. Haal de plakken kaas eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Herhaal deze stappen bij elke plak.
  • 3 Verhit de olie en bak hierin de gepaneerde geitenkaas goudbruin.
  • 4 Schep de spinazie door de pompoenstamppot en serveer met de krokante geitenkaas.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté