4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
home recepten Portobello caprese

Portobello caprese

ingrediënten


20 min
4 personen
focaccia

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicumblaadje

dit product is niet beschikbaar

2 bollen mozzarella

dit product is niet beschikbaar

16 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

8 portobello’s
1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Meng de olijfolie met de knoflook, oregano, zout en peper. Leg de portobello’s in een ovenschaal en bestrijk ze met de knoflookolie.
  • 2 Vulde paddenstoelen vervolgens met de tomaatjes en de mozzarella en gril circa 6 minuten in de oven. Neem de portobello’s uit de oven, verdeel de basilicum erover en leg ze op borden.
  • 3 Serveer met de focaccia. Lekker met een groene salade.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté