4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

4 takjes verse basilicum
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 portobello’s

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie.
  • 2 Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's.
  • 3 Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  • 4 Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 9 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté