- 1 Beleg de helft van de wraps met de helft van de kaas. Beleg verder met de salami, oregano, knoflook en champignons. Bestrooi met de rest van de kaas.
- 2 Bestrijk de andere helft van de wraps met de pesto en leg deze met de besmeerde kant op de kaas. Verhit de olie en bak hierin de tortilla’s op een lage stand tot de kaas gesmolten is. Keer de tortilla’s om en bak nog 1 minuut.
- 3 Snijd de pizza’s in puntjes en serveer direct. Serveer met de ranch-saus (zie tip) om te dippen.
bereidingstip
Serveer met asian ranch-saus: meng 3 eetlepels mayonaise met 3 eetlepels zure room, 1 geperst teentje knoflook, 1⁄2 bosje fijngehakte bieslook, 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel zoete chilisaus. Bestrooi met 2 theelepels geroosterd sesamzaad en 1 bosuitje in ringetjes.