4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Quiche met zalm en garnalen

Quiche met zalm en garnalen

ingrediënten


30 min
4 personen
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 zak jonge bladsla
bosje verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

bosje verse dille

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

100 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

300 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes hartigetaartdeeg

benodigdheden

lage taartvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC en vet de taartvorm in.
  • 2 Bekleed de taartvorm met het deeg en snijd de randen bij.
  • 3 Verdeel de zalm en garnalen over het deeg.
  • 4 Klop de eieren goed los met de crème fraîche, de helft van de kruiden, zout en peper en giet dit mengsel over de vis.
  • 5 Schud even met de vorm zodat alles goed wordt verdeeld.
  • 6 Bak de quiche in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.
  • 7 Maak intussen een salade van de sla, komkommer, bosui en overige kruiden.
  • 8 Klop een dressing van de azijn, mosterd en olie en breng op smaak met zout en peper.
  • 9 Neem de quiche uit de oven en meng de dressing door de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 36 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté