1 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Quinoa-bowl met hummus en pompoenpitten

Quinoa-bowl met hummus en pompoenpitten

ingrediënten


20 min
1 personen
50 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

50 gram feta

dit product is niet beschikbaar

75 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels hummus
1 theelepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel olijfolie
5 gram munt
75 gram quinoa

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pompoenpitten

  • 1 Rooster de pompoenpitten in een droge, hete koekenpan. Bereid de quinoa.
  • 2 Giet de quinoa af en meng met de munt, olijfolie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Schep de quinoa in een kom en verdeel de hummus, tomaatjes, feta en sla erover. Bestrooi met de pompoenpitten en besprenkel met extra olijfolie en citroensap naar smaak.

bereidingstip

Deze bowl is ook lekker met couscous. . Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 735 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté