- 1 Kook de quinoa, giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
- 2 Kook intussen de tuinbonen in 3-4 minuten (diepvries) of 7-8 minuten (vers) gaar. Giet ze af, spoel er koud water over en druk tussen de vingers de buitenste schilletjes eraf (dubbel doppen). Gooi de schilletjes weg.
- 3 Halveer de radijsjes en houd het loof apart. Rasp 1 theelepel van de citroenschil en pers de vrucht uit. Besprenkel de avocado met het citroensap.
- 4 Meng de citroenrasp, gemberwortel, olijfolie, komijn, cayennepeper en knoflook door elkaar. Schep dit met de tuinbonen, avocado en radijs luchtig door de quinoa.
- 5 Garneer met het loof van de radijs.
bereidingstip
De salade is ook geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen. . Garneer de salade eens met tuinkers.