4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, brunch
recepten Ragout-broodjes

Ragout-broodjes

ingrediënten


30 min
4 personen
4 afbakbroodjes

dit product is niet beschikbaar

4 kaiserbroodjes

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte kipfilets

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

600 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

50 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Smelt de boter op een lage stand en roer de bloem erdoor. Laat ½ minuut al roerend garen. Giet de bouillon er al roerend geleidelijk bij tot er een gladde saus ontstaat. Laat minimaal 3 minuten zachtjes koken op een lage stand tot de saus gebonden is. Voeg dan de mosterd, kip en bosui toe. Breng verder op smaak met zout en peper.
  • 2 Bak intussen de broodjes af. Laat ze iets afkoelen en snijd open. Hol de broodjes een beetje uit en zet ze op bordjes. Schep een royale hoeveelheid warme ragout erop en dek af met de kapjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 215 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 14 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst