4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Rauwe ham met appel en geitenkaas

Rauwe ham met appel en geitenkaas

ingrediënten


25 min
4 personen
verse bieslook
veldsla

dit product is niet beschikbaar

tuinkers

dit product is niet beschikbaar

5 walnoten
1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

mespunt gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel verse tijm
150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 appels

dit product is niet beschikbaar

12 plakken rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Leg de plakken rauwe ham naast elkaar op een plank. Meng de appelblokjes met geitenkaas, tijm, peper, honing en walnoten.
  • 2 Verdeel de vulling over de hamplakken en vorm er rolletjes van.
  • 3 Leg tuinkers of veldsla op 4 borden en leg de rolletjes erop. Garneer met sprieten bieslook.

wijnadvies

Een sauvignon de Touraine, een sauvignon blanc van de Pays d'Oc of een Duitse riesling Classic zullen voor een goede begeleiding zorgen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 215 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 13 gram