4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Ravioli met drie-notensaus

Ravioli met drie-notensaus

ingrediënten


25 min
4 personen
500 gram ravioli gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

150 gram gemengde sla

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

200 gram hüttenkäse

dit product is niet beschikbaar

100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

50 gram macadamianoten

dit product is niet beschikbaar

75 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

50 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Pureer alle noten met 1 eetlepel citroensap, de knoflook, 4 eetlepels olijfolie en 75 gram Parmezaanse kaas glad met de staafmixer. Meng met de hüttenkäse.
  • 2 Roer de rest van het citroensap glad met de mosterd. Giet al roerend de overige olijfolie erbij. Giet deze dressing over de sla en basilicum en meng kort.
  • 3 Kook de ravioli beetgaar. Giet af en bewaar een paar eetlepels van het kookwater. Meng de ravioli met de notensaus en voeg eventueel wat kookwater toe om de pasta smeuïger te maken. Serveer de pasta met de salade.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 960 kcal
vet 61 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 37 gram