2 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Ravioli met pestosaus

Ravioli met pestosaus

ingrediënten


25 min
2 personen
rucola

dit product is niet beschikbaar

75 gram jonge bladsla

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

75 gram rode pesto

dit product is niet beschikbaar

200 gram gekookte hamreepjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 kleine ui

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

ravioli gevuld met spinazie
250 gram ravioli gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta. Fruit in een andere pan het sjalotje en de paprika 2-3 minuten in een scheutje olijfolie. Bak de hamreepjes even mee.
  • 2 Meng de pesto en de crème fraîche door het hammengsel en verwarm zonder te koken.
  • 3 Giet de ravioli af, laat goed uitlekken en roer door de saus. Bestrooi de pasta met de peterselie en bladsla.

bereidingstip

Vervang in dit recept de ravioli door tortellini. . Ook lekker met groene in plaats van rode pesto.. Lekker met een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1060 kcal
vet 70 gram
verzadigd vet 30 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté