2 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Ravioli-salade

Ravioli-salade

ingrediënten


15 min
2 personen
30 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 mozzarella

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

75 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram (spinazie)tortellini

dit product is niet beschikbaar

250 gram ravioli gevuld met spinazie

  • 1 Kook de ravioli beetgaar. Spoel de ravioli kort af onder koud water en laat uitlekken. Klop de olijfolie, balsamicoazijn en mosterd door elkaar tot een dressing en breng op smaak met zout en peper. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Meng in een kom de sla, tomaten en ravioli met de dressing naar smaak. Bestrooi de salade met mozzarella, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 990 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 48 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté