4 personen
gemiddeld
25 min.
voorgerecht, bijgerecht
home recepten Regenboog-coleslaw

Regenboog-coleslaw

ingrediënten


25 min
4 personen
theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 handje muntblaadje

dit product is niet beschikbaar

6 gedroogde abrikozen

dit product is niet beschikbaar

50 gram pompoenpitten
witte kool

dit product is niet beschikbaar

rodekool

dit product is niet beschikbaar

1 grote winterpeen

  • 1 Rasp de winterpeen, rodekool en witte kool, bij voorkeur in een keukenmachine, en meng door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Schenk de dressing over de salade en laat even intrekken. Rooster de pompoenpitten in een droge, hete koekenpan. Bestrooi de salade met de abrikozen, munt en pompoenpitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 9 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté