4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Ribeye met sinaasappel en rozemarijn

Ribeye met sinaasappel en rozemarijn

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

4 ribeyes

  • 1 Meng de ingrediënten voor de marinade en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees ermee en laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  • 2 Schep de krieltjes, courgette en ui door elkaar met de olijfolie en Italiaanse kruiden. Roerbak de krieltjes of zet ze in de oven (220°C) en schep regelmatig om.
  • 3 Neem de ribeyes uit de marinade en rooster ze circa 3 minuten per kant op de hete barbecue of onder de ovengrill.Serveer de ribeye met sinaasappel en rozemarijn met de krieltjes en de groenten.

bereidingstip

Gebruik ½ eetlepel gerookt paprikapoeder in de marinade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté