- 1 Meng de koekkruimels met de boter.
- 2 Verdeel het koekmengsel over 4 glaasjes en druk iets aan met de achterkant van een vochtig lepeltje.
- 3 Meng de ricotta met de vanillesuiker, yoghurt en honing. Verdeel dit mengsel over de glaasjes.
- 4 Week de gelatine in koud water.
- 5 Houd enkele frambozen apart om te garneren.
- 6 Verwarm de rest van de frambozen met de suiker en 1 eetlepel water.
- 7 Knijp de gelatine uit en roer deze door de warme frambozen. Laat een beetje afkoelen.
- 8 Rooster de pistachenoten en zet ze apart.
- 9 Verdeel het frambozenmengsel over de ricotta en laat de desserts minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
- 10 Garneer voor het serveren met de overige frambozen en pistachenoten.
bereidingstip
Vervang de frambozen door bramen.. Neem kwark in plaats van yoghurt.