4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch, ontbijt
home recepten Ricotta pancakes met passievrucht

Ricotta pancakes met passievrucht

ingrediënten


25 min
4 personen
4 passievruchten
1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zachte boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kokosolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

250 gram ricotta

  • 1 Meng de ricotta met de melk en eidooiers. Klop in een andere kom de eiwitten stijf. Meng het bakmeel met een snufje zout. Maak een kuiltje in het midden en giet het ricotta-mengsel erbij. Roer kort door tot alles goed gemengd is. Spatel de eiwitten voorzichtig erdoor tot een glad en luchtig mengsel.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin kleine pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin. Klop de boter glad met de honing. Leg een paar pancakes op elkaar en maak af met de passievruchtpitjes en een lepel honingboter.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 430 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté