4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Rigatoni met sardientjes

Rigatoni met sardientjes

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
2 blikken sardinefilets in tomatensaus
300 gram rigatone
300 gram penne

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
4 eetlepels olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 9.59
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
1 rode paprika

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.19
250 gram cherry-/kerstomaatjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
3 eetlepels kappertjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.89
3 eetlepels groene olijven

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
50 gram Parmezaanse kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.58
50 gram Parmezaanse kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.58
basilicumblaadje

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook 1 minuut op een lage stand.
  • 2 Voeg de paprika en tomaatjes toe en bak circa 8 minuten mee op middelhoge stand. Voeg vervolgens de sardientjes met saus, kappertjes en olijven toe.
  • 3 Warm even door en breng op smaak met zout en peper. Roer de pasta door de saus en bestrooi met de kaas en de basilicumblaadjes.

bereidingstip

Vervang de sardientjes door tonijn of andere vis uit blik.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 540 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 26 gram