4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Rijkgevulde vissoep

Rijkgevulde vissoep

ingrediënten


30 min
4 personen
1 handje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 handje prei
200 gram gemengde zeevruchten
500 gram visfilets

dit product is niet beschikbaar

1 liter visbouillon van tablet
1 liter visbouillon (van fond)
200 milliliter droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 snufje saffraan
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg een snuf saffraan, de tomaten en bloem toe roerbak een paar minuten.
  • 2 Voeg de wijn en visbouillon toe en breng aan de kook. Laat zonder deksel 10 minuten zachtjes koken.
  • 3 Snijd de visfilet naar keuze in blokjes en voeg samen met de gemengde zeevruchten toe aan de bouillon.
  • 4 Gaar de vis maximaal 10 minuten en maak de soep af met ragfijn gesneden preiringetjes of bosui. Serveer direct.

wijnadvies

Een Zuid- Franse Sensas Syrah rosé is een aanrader bij dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté