2 personen
bijgerecht
recepten roasted bloemkool met pesto

roasted bloemkool met pesto

ingredi├źnten

1 middelgrote bloemkool

500 gram vastkokende aardappelen

125 gram pesto

1 scheutje olijfolie


  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • 2 Was de aardappelen goed schoon, maar laat ze in de schil.
  • 3 Snijd de bloemkool in grote plakken van circa 1.5 cm dik en de aardappelen in plakjes.
  • 4 Pak een grote ovenschaal en doe daar de bloemkool en aardappelen in.
  • 5 Schep de pesto erbij en schenk er een scheutje olijfolie over.
  • 6 Meng dit alles goed met je handen en verdeel gelijkmatig over de schaal.
  • 7 Zet daarna in de oven en bak 35-40 minuten totdat de bloemkool mooi geroosterde randjes krijgt.

recall Bolletje lichte crackers havermout, G'woon brunchbroodjes & triangel meergranen & SPAR klp boeren leverworst 125 gram bekijk hier