4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Roerbak van hutspot, selderij en slavink

Roerbak van hutspot, selderij en slavink

ingrediënten


25 min
4 personen
4 eetlepels piccalilly

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

4 slavinken

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

300 gram knolselderij

dit product is niet beschikbaar

500 gram hutspotgroenten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie in een wok. Fruit de uien uit het pakket glazig.
  • 2 Voeg wortel en knolselderij toe en roerbak 5 minuten. Giet de bouillon erbij en roerbak alles in 8 minuten gaar.
  • 3 Schep de krieltjes erdoor, bak ze 2 minuten mee en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 4 Bak intussen de slavinken in het bakproduct in 12 minuten goudbruin en gaar.
  • 5 Serveer de roerbakschotel met de slavinken en de mosterd of piccalilly erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 23 gram