4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, brunch
home recepten Roerei met truffel

Roerei met truffel

ingrediënten


15 min
4 personen
4 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tapenade

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren met de slagroom en truffeltapenade los met een vork.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan, schenk het eimengsel erin, zet de warmtebron laag en roer totdat het ei gestold is. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de bieslook en serveer met geroosterd brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram