6 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Roggebrood met brie en sjalottencompote

Roggebrood met brie en sjalottencompote

ingrediënten


25 min
6 personen
1 theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse tijm

dit product is niet beschikbaar

6 plakjes donker roggebrood

dit product is niet beschikbaar

150 gram brie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bruine suiker

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

5 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
  • 2 Voeg de suiker of honing, zout en peper toe en smoor zachtjes 10 minuten.
  • 3 Verdeel de brie over het roggebrood. Schep er wat sjalottencompote op en strooi er tijm over.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip