4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Rolletjes van Chinese kool met ketjapsaus

Rolletjes van Chinese kool met ketjapsaus

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sambal

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel nasikruiden

dit product is niet beschikbaar

400 gram vegetarisch gehakt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

200 gram quinoa

dit product is niet beschikbaar

1 Chinese kool

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

aluminiumfolie

  • 1 Verhit de olie en roerbak hierin het gehakt kort met de kruiden. Voeg de sambal en ketjap toe en bak nog 1 minuut. Schep de quinoa en bosui erdoor.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep een flinke lepel vulling op een koolblad. Vouw eerst de zijkanten erover en rol dan vanaf de steel naar het blad toe op. Leg de rolletjes met de naad naar beneden in de schaal.
  • 3 Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en verdeel over de rolletjes. Dek af met aluminiumfolie en gaar circa 20 minuten in het midden van de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 450 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté