4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht
recepten Romige aspergesoep met garnaaltjes

Romige aspergesoep met garnaaltjes

ingrediënten


15 min
4 personen
100 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

250 gram groene asperges

  • 1 Kook de asperges 5-6 minuten in de kippenbouillon.
  • 2 Schep ze uit de pan en bewaar het kookvocht. Snijd de kopjes van de asperges en houd ze apart. Pureer de rest van de asperges.
  • 3 Roer de kookroom door het aspergevocht en voeg de gepureerde asperges en peper naar smaak toe. Verwarm zonder te koken.
  • 4 Schep de aspergekopjes en 100 gram Hollandse garnalen in de soep.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 245 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip