4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch
recepten Romige roeromelet met Hollandse garnalen

Romige roeromelet met Hollandse garnalen

ingrediënten


10 min
4 personen
150 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

eetlepel dille

dit product is niet beschikbaar

15 gram boter

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren met de room of de roomkaas goed los en maal er wat peper en zout over.
  • 2 Verwarm de boter in de pan en bak het eimengsel al roerende op middelhoge stand in enkele minuten lobbig.
  • 3 Schep de dille of de bieslook door de garnalen.
  • 4 Verdeel het roerei over 4 borden en verdeel hier over de garnalen. Maal er nog wat peper over.

bereidingstip

Lekker met geroosterd brood, een groene salade met halve ringen rode ui en een lichte mosterddressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes