4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst

ingredi├źnten


20 min
4 personen
300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

500 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 saucijzen

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  • 2 Voeg de plakjes worst, rozemarijn, knoflook, peperringetjes en paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op een hoge stand.
  • 3 Doe de room erbij en breng aan de kook. Laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • 4 Breng intussen een grote pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 5 Breng de saus op smaak met versgemalen peper en schep de spaghetti erdoor. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 585 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 29 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier