4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Romige spekjespasta met andijviesalade

Romige spekjespasta met andijviesalade

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels mosterddressing

dit product is niet beschikbaar

100 gram oude kaas

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels blanke rozijnen
1 appel

dit product is niet beschikbaar

200 gram andijvie

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

1 laurierblaadje

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels tijm

dit product is niet beschikbaar

200 gram ontbijtspekblokjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram volkoren penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de penne beetgaar en giet af.
  • 2 Bak intussen de spekblokjes in een droge, hete koekenpan in circa 5 minuten uit op een lage stand. Voeg de tijm, laurier en room toe en laat een paar minuten zachtjes koken.
  • 3 Scheur of snijd het andijvieblad grof voor de salade. Schep de andijvie in een kom goed om met de appel, rozijnen, ui, kaas en dressing.
  • 4 Giet de pasta af, schep door de saus en serveer met de andijviesalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 695 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate