1 personen
eenvoudig
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Roomijs met bitterkoekjes, banaan en fudgesaus

Roomijs met bitterkoekjes, banaan en fudgesaus

ingrediënten


10 min
1 personen
100 gram karamelfudge

dit product is niet beschikbaar

1 banaan

dit product is niet beschikbaar

6 bitterkoekjes

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter roomijs

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de fudge in een schaaltje circa 1 minuut in de magnetron op 450 watt. Roer door en verwarm nog circa 40 seconden.
  • 2 Giet de warme fudgesaus over het dessert en serveer de rest van de saus erbij.

bereidingstip

Dit recept is ook lekker met stroopwafels of gehakte pecannoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 980 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 159 gram
eiwit 10 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip