eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Rosbiefhapje met kappertjes en parmezaan

Rosbiefhapje met kappertjes en parmezaan

ingrediënten


25 min
2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

12 plakjes rosbief

dit product is niet beschikbaar

50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

12 kleine schaaltjes

12 amuselepels

  • 1 Meng de ingrediënten voor de saus. Voeg als deze te dik is 1 theelepel water toe.
  • 2 Verdeel plukjes rucola over de schaaltjes. Vouw de rosbief in roosjes en leg deze op de rucola. Schep een beetje saus erop en verdeel de kappertjes en parmezaan erover.

bereidingstip

Vervang de rosbief in dit recept door serranoham.. Neem crème fraîche of ricotta in plaats van mayonaise.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 70 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 5 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks