- 1 Leg de rosbiefplakjes naast elkaar op een plank.
- 2 Verhit de olie en fruit hierin het sjalotje 2 minuten. Schep de kastanjechampignons erdoor en bak al roerend nog 2 minuten. Laat afkoelen.
- 3 Roer de roomkaas los. Roer de roomkaas met het champignonmengsel en 2 eetlepels kappertjes tot een tapenade. Breng op smaak met zout en peper.
- 4 Schep op elk plakje rosbief wat tapenade en rol het vlees eromheen. Meng de ingrediënten voor de dressing.
- 5 Verdeel de rucola over 4 borden. Halveer de rosbiefrolletjes, leg ze op de rucola en besprenkel met de dressing.
- 6 Bestrooi met de overige kappertjes. Lekker met geroosterd bruinbrood of roggebrood.
bereidingstip
Vervang de kastanjechampignons door gemengde paddenstoelen.. Neem rookvlees of fricandeau in plaats van rosbief.