2 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Rösti-bowl met warmgerookte zalm en sperziebonen

Rösti-bowl met warmgerookte zalm en sperziebonen

ingrediënten


15 min
2 personen
125 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 takjes dille

dit product is niet beschikbaar

2 warmgerookte zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriessperziebonen

dit product is niet beschikbaar

zak diepvriesrösti

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 kleine rode ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel suiker

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de suiker met de azijn en een flinke snuf zout. Voeg de ui toe en roer goed door. Laat even staan en schep af en toe om.
  • 2 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de rösti in circa 10 minuten goudbruin en knapperig. Kook de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Laat goed uitlekken.
  • 3 Serveer de rösti in kommen. Leg wat sperziebonen en zalm erop. Garneer met de zoetzure ui en bestrooi met de dille. Schep naar wens wat crème fraîche erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 935 kcal
vet 54 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 41 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté