4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, brunch
home recepten Rösti met cheddar en gebakken ei

Rösti met cheddar en gebakken ei

ingrediënten


30 min
4 personen
4 eieren

dit product is niet beschikbaar

4 plakken belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

4 plakken cheddarkaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

1 grote ui

dit product is niet beschikbaar

2 grote aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

kookring

  • 1 Meng de aardappels met de ui. Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en leg een kookring in de pan. Vul de kookring met 3 eetlepels van het aardappelmengsel.
  • 2 Herhaal met de rest van het aardappelmengsel, zodat je 4 röstirondjes hebt. Bak de rösti op een middelhoge stand aan beide kanten in circa 5 minuten goudbruin.
  • 3 Leg op elke rösti een plakje kaas. Verhit de rest van de boter en bak hierin de eieren. Serveer de rösti met de gebakken eieren.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 11 gram