- 1 Verhit 1 eetlepel olie in een pan. Voeg 1 eetlepel tomatenpuree toe en bak kort op een lage stand.
- 2 Voeg de kip en 200 ml kippenbouillon toe. Bak de kip op middelhoge stand. Keer de kip regelmatig om.
- 3 Voeg, als het vocht bijna verdampt is, 200-300 ml kippenbouillon toe. Laat de kip 20-25 minuten stoven op een lage stand. Voeg kokosmelk toe.
- 4 Bestrooi de aardappels met ca. 1 eetlepel kipkruiden en 0.5 eetlepel masala of kerriepoeder, zout en peper. Besprenkel met 1 eetlepel olie en laat even intrekken.
- 5 Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de aardappels kort. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en gaar de aardappels op een lage stand.
- 6 Verhit 1 eetlepel olie in een pan en fruit de rest van de ui glazig. Voeg de snijbonen toe. Breng op smaak met zout en peper en gaar de boontjes afgedekt op een lage stand.
- 7 Verwarm de pannenkoeken of wraps in een droge hete koekenpan of afgedekt in de magnetron, 2 minuten op 800 Watt.
- 8 Serveer de kip, aardappels en boontjes met een rotipannenkoek of wrap.