gemiddeld
25 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Roze gevulde eieren met krokante bacon

Roze gevulde eieren met krokante bacon

ingredi├źnten


25 min
1 handje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 plakken bacon

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

25 milliliter wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

250 gram gekookte bieten

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

spuitzak

  • 1 Bak de bacon krokant in een droge, hete koekenpan. Laat afkoelen en snijd in kleine stukjes.
  • 2 Neem de eieren uit de bietenpuree en dep droog met keukenpapier. Halveer ze en schep de dooier eruit.
  • 3 Meng de eidooiers met de mayonaise, de helft van de bacon en de helft van de peterselie. Schep in een spuitzak.
  • 4 Spuit, of schep met een lepel, de vulling in de eieren. Bestrooi met de rest van de bacon en peterselie.

bereidingstip

Kleur de eieren met kant-en-klaar bietensap uit een fles.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 80 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 4 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst