gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Rozemarijn-amandelpesto

Rozemarijn-amandelpesto

ingrediënten


15 min
100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

200 gram gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels rozemarijnnaaldjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram blanke amandelen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot

  • 1 Maal de amandelen met de rozemarijnnaaldjes, de tomaten op olie, 100 ml olie van de tomaten, het citroensap en de olijfolie tot een pesto.
  • 2 Schep in een brandschoon potje en bewaar afgesloten maximaal 1 week in de koelkast. Lekker bij kip, vis, rauwe ham en salami.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté