4 personen
gemiddeld
10 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Rozijnenkoekjes met room en honing

Rozijnenkoekjes met room en honing

ingrediënten


10 min
4 personen
honing

dit product is niet beschikbaar

slagroom

dit product is niet beschikbaar

poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

150 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sinaasappelrasp
1 theelepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

100 gram honing
100 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

100 gram blanke amandelen
50 milliliter likeur
50 milliliter marsala
100 gram blanke rozijnen

benodigdheden

keukenmachine

vershoudfolie

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd het deeg in gelijke stukjes en rol ze met koele hand tot balletjes ter grootte van een walnoot. Leg op de bakplaat en bak in de oven in 10-15 minuten lichtbruin. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 2 Bestuif de koekjes licht met poedersuiker en serveer ze met geklopte room en een paar druppels honing. Lekker met een glaasje ijskoude marsala.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 685 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 16 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier