4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
recepten Runderstoof met koriander en kokos

Runderstoof met koriander en kokos

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

250 gram rijst

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar

750 gram runderpoelet

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrooi het rundvlees met zout, peper en bloem. Bak de vleesblokjes rondom bruin in de olie.
  • 2 Voeg de kerriepoeder, knoflook, ui en rode peper toe en bak even mee.
  • 3 Giet er de kokosmelk, 100 ml warm water en het citroensap erbij, breng aan de kook en stoof zachtjes 1,5 uur met het deksel op de pan. Roer af en toe door.
  • 4 Kook intussen de rijst en de doperwten.
  • 5 Bestrooi de runderstoof met de koriander en serveer met de rijst en de doperwten


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 53 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté