4 personen
gemiddeld
30 min.
bijgerecht
recepten Sajoer boontjes met kokos

Sajoer boontjes met kokos

ingrediënten


30 min
4 personen
125 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

50 gram santen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels sambal oelek

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Verhit de olie en fruit de ui en knoflook. Roer de ketjap manis, sambal gemberpoeder erdoor. Voeg de santen en de kokosmelk of 100 ml water toe en breng aan de kook.
  • 3 Schep de sperziebonen erdoor en verwarm nog 2-3 minuten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram