8 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
home recepten Salami-kaaspannenkoekjes

Salami-kaaspannenkoekjes

ingrediënten


15 min
8 personen
200 gram brie

dit product is niet beschikbaar

200 gram salami

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

1 fles pannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Vet gourmetpannetjes in met arachide- of zonnebloemolie. Giet er wat beslag in en verdeel per persoon circa 25 gram salamireepjes erover.
  • 2 Keer om als de onderkant van de pannenkoekjes lichtbruin, maar de bovenkant nog niet helemaal droog is.
  • 3 Verdeel er circa 25 gram brie in smalle reepjes over en bak de salami-kaaspannenkoekjes nog even (of zet heel kort onder de gourmetgrill).

bereidingstip

Vervang de salami in dit recept voor een vegetarische pannenkoek door plakjes gemengde paddenstoelen of mais en paprikablokjes.. Neem in plaats van brie camembert, geitenkaas of een zachte blauwe kaassoort.

wijnadvies

Een sappige rosé van Hoop Huis of fruitig-kruidige rode Blason des Mages Côtes du Rhône.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté