8 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
home recepten Salsa van geroosterde paprika

Salsa van geroosterde paprika

ingrediënten


10 min
8 personen
2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie extra vierge

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

10 gram platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 pot geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Laat 1 pot geroosterde paprika’s (295 g) uitlekken, verwijder de knoflook en snijd het vruchtvlees fijn.
  • 2 Snipper 1 sjalot en hak 10 g platte peterselie fijn.
  • 3 Meng de paprika, sjalot en peterselie met 2 el kappertjes, 3 el olijfolie extra vierge en 2 el rodewijnazijn.
  • 4 Breng de salsa op smaak met zout en peper.

bereidingstip

Je kunt de salsa afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast bewaren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 65 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 1 gram