4 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Salty snacks

Salty snacks

ingrediënten


15 min
4 personen
200 gram kikkererwten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel zeezout

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels knoflookpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

250 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Meng de amandelen (met vlies) met 1 theelepel gerookt paprikapoeder, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel zeezout en 1 eetlepel olijfolie. Bestrooi de helft van een bakplaat hiermee.
  • 3 Bestrooi de andere helft van de bakplaat met 200 gram uitgelekte kikkererwten gemengd met 1 eetlepel olijfolie, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel paprikapoeder en zeezout naar smaak.
  • 4 Rooster de amandelen en kikkererwten 12-15 minuten in de oven. Schep ze na circa 10 minuten om.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram