schone jampot met deksel
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
schone jampot met deksel
bereiden
bereidingstip
De sambal is, afgesloten, maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast.. <h4>Variaties en serveertips </h4> • De sambal is, afgesloten, maximaal 3 weken houdbaar in de koelkast. <br/> • Experimenteer met smaakmakers zoals suiker, sojasaus, gember en kurkuma. <br/> . <h4>Welke pepers gebruik je om sambal te maken? </h4> Spaanse pepers gebruik je voor een milde sambal, Madame Jeanette voor een pittige sambal en rawit voor extra pittige sambal. . <h4>Welke ingrediënten zitten er in sambal? </h4> Pepers, knoflook, uien, azijn, limoensap, suiker, zout, olie. Je kunt nog extra ingrediënten toevoegen, zoals trassi, laos, citroengras, tomaat. . <h4>Hoe maak je sambal houdbaar?</h4> Zorg ervoor dat de pot waarin je de sambal bewaart schoon en steriel is. Voeg zout en azijn toe, dit werkt conserverend. Je kunt sambal ook invriezen in ijsblokjes, zo blijft het tot 3 maanden goed in de vriezer. . <h4>Hoe wordt sambal gemaakt? </h4> Sambal maak je door pepers te vijzelen met ingrediënten als knoflook, ui, zout, suiker, azijn en specerijen. Het mengsel wordt even aangebakken om de houdbaarheid te verlengen en de smaak beter tot zijn recht te laten komen. . <h4>Welke gerechten passen goed bij sambal? </h4> Sambal is lekker bij nasi of bami goreng, saté met pindasaus, gado gado, tosti, gebakken ei, soep of op brood. Je kunt het bij alles eten voor extra pit!
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 0 kcal |
vet | 0 gram |
verzadigd vet | 0 gram |
koolhydraten | 0 gram |
eiwit | 0 gram |
WEB01-SPAR-PU