gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Sauce vierge

Sauce vierge

ingrediënten


15 min
3 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 grote tomaten

  • 1 Rasp de tomaten tot pulp en gooi de velletjes weg. Verwarm intussen de olijfolie op een lage stand. Voeg de tomaten, sjalot, knoflook en het citroensap toe. Verwarm circa 2 minuten.
  • 2 Neem de pan van de warmtebron en voeg de bieslook en dille toe. Roer een paar keer door en serveer lauwwarm of op kamertemperatuur.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté